theme-sticky-logo-alt

17 maj

0 Comments

Den här ledigheten kom och försvann lika snabbt som en Aalborg t/r. Speciellt den här söndagen som är Norges nationaldag (inte svårt att minnas när man jobbar för Norwegian). Jag vaknade först av mig självt kl 13:00! Redan där var halva dagen borta. Det enda jag har hunnit göra sen var att gå en sväng till gymmet och sen har jag och Sabina suttit hemma hos Jennie och hjälpt henne med instuderingsfrågor till sitt prov imorgon (hon går kurs för att jobba som sommarfågel för Norwegian i sommar!).

Jag har varit duktig och gjort iordning matlådor till kommande arbetsdagar och sitter nu i soffan med en kopp te (första gången på länge jag bara sitter och gör ingenting känns det som). Jag måste hinna varva ner lite innan jag går och lägger mig trots att jag borde ha somnat för längesen. Jag börjar jobba kl 05:30 imorgonbitti.

Det är inte det lättaste att lägga sig tidigt när man hade en spelning i Älmhult till 01:30 igårkväll och sen ska köra hem mitt i natten. Sabina följde med på spelningen igår som min groupie/hangaround. 😉 Vi hade tänkt gå ut i Helsingborg när vi kom hem igen, men båda var så trötta att vi bestämde oss för att ta det nästa helg istället. Inte lätt att börja bli gammal!

  

Sabina och lugnet före stormen (där stormen bestod av en massa killar som skulle slåss på dansgolvet).

Previous Post
5 likes/dislikes med att vara: DJ
Next Post
Trött trolley dolly

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0