theme-sticky-logo-alt

10,000 metersklubben

5 Comments

Här kommer inlägget som säkert många av er har väntat på!

Jag har en fråga som kanske kan tyckas konstig. Alla har väl hört talas om 10000 meters klubben och varje gång jag ska flyga med min pojkvän så får man kommenterar som “ska ni gå med i 10000 meters klubben hehehe”. Men frågan är ju, knackar verkligen flygvärdinnan på om dom ser ett par gå in på toaletten? Har du knackat på och bett passagerare öppna toalettdörren då du misstänker något? /Jenny

Svar: 10,000 metersklubben är bland det första många frågar om när jag pratar om mitt yrke. Som flygvärdinna är jag skyldig att värva medlemmar om de vill gå med i The Mile High Club, som den även kallas, om de inte har en partner med sig.

Nej, skojar bara! 🙂

mile high club

Självklart är det spännande för ett nyförälskat par att smyga in på den trånga flygplanstoaletten, med risk att bli sedda, och ha det lite mysigt därinne. Det är lättare att smita in tillsammans på större flygplan, men på mindre plan är det stor risk att flygvärdinnorna upptäcker det.
Eftersom det finns syrgasmasker för två vid tryckfall så är det ingen säkerhetsrisk att vistas två på toaletten. Kön av kissnödiga passagerare som bildas utanför är dock det. Jag vet inte om det är direkt olagligt att ha sex på toaletten, men om en flygvärdinna knackar på och ber er sluta och ni ändå fortsätter kan man få böter eller t.o.m. fängelse. Det är inte sexet i sig utan p.g.a. att man inte lyder kabinbesättningen. Lyder man inte anses man som ostyrig/bråkig passagerare  (unruly passenger på engelska) och det är straffbart.
Jag har många gånger stoppat par, främst tonåringar, som smugit in tillsammans med uppenbart uppsåt. Får inte jag ha kul så ska ingen annan ha det heller!

Om sanningen ska fram så är en flygplanstoalett det mest avtändande som finns för mig eftersom jag vet hur det kan se ut där inne och hur mycket bakterier som bor där. Tänk på att flera hundra passagerare ska dela på några få toaletter som får en snabbstädning på varje turnaround (men självklart en grovstädning när flygplanet står över natten). Många av dessa passagerare är män som står upp och kissar och som skvätter lite här och där under turbulens. Det är även många som blir magsjuka under resan och besudlar den stackars toaletten. Och jag ser minst femton passagerare per flight som inte tvättar händerna!

The Mile High Club is only worth it for the story, not the sex.
För er som ändå är sugna så finns det ett mindre smutsigt alternativ HÄR.

mile high clubBilder från Google

Previous Post
Snyggast blogg
Next Post
Mile High Club

5 Comments

 • June 15, 2011 at 10:29 pm

  Vad gör du?

  Reply
  • June 15, 2011 at 10:35 pm
   Flygvärdinnan

   Vad jag gör? Jag förstår inte frågan…? 🙂

   Reply
 • June 16, 2011 at 11:41 am

  aww:D va gulligt! ;D

  vat ska du resa i sommar d ?;Pom du ska jobba?

  Reply
 • July 2, 2011 at 10:57 pm
  Oscar

  Snabb fråga, e du med i 10000 meters klubben?om inte, vill du?:D

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0