theme-sticky-logo-alt

10 saker ni inte visste om mig

0 Comments

Jag har suttit och gått igenom gamla bilder på hårddisken för att hitta foton till ett tal, men precis som när man var liten och skulle städa sitt rum så hittar man massa annat som det slutar med att man istället kollar igenom.
Jag tänkte passa på att lägga upp några bilder här och berätta lite saker om mig som ni kanske inte visste sedan innan!

1. Jag har varit på Disney World i Orlando tre gånger; första gången över min 10-årsdag, andra gången när jag var 15 och sist när jag var 25.
DSC_0142

2. Jag är född och uppvuxen i Visby, Gotland. 100% Gute! Flyttade därifrån till Stockholm när jag var 10 år. Största delen av min släkt bor fortfarande kvar på Gotland.
DSC07852

3. Min mamma bodde i Kina i ett år. När jag var där och hälsade på hittade jag en undernärd “färgad” hundvalp som en kinesisk man hade bundit fast med ett skosnöre i en bänk medan han var inne i en butik. Jag skällde ut mannen och omhändertog hundvalpen, som vi döpte till Tiger. Det visade sig när Tiger blev äldre att han egentligen var helsvart och han levde lyckligt med min mamma tills hon flyttade hem till Sverige och tyvärr fick hitta en annan familj till honom.
IMG_0312IMG_0296

4. Jag älskade att sy när jag var yngre, och till min chihuahua Yuki’s stora förtret sydde jag massa kläder till honom. Här är han i sin Shrek-dräkt.
IMG_0479

5. Jag gick på konstskola många år som ung och älskade att måla och rita. Jag började måla en stor Porsche på en vägg hemma hos en person, men tyvärr hann jag aldrig måla färdigt den.
IMG_1027

6. Jag har använt Dermalogicas ansiktsprodukter slaviskt sedan den dag Marie Plosjö sa att hon använder dem. Jag tyckte hon hade så fantastisk hy (och hon är typ 10 år äldre än mig) så jag ville ha lika fin hy i framtiden.
IMG_1203 IMG_1206

7. Jag tog mitt fallskärmscertifikat år 2012 och har gjort 84 hopp sedan dess. Det är verkligen inte mycket, men tyvärr har jag inte hoppat på ett bra tag nu då det kostar så mycket och jag behöver köpa en ny fallskärm.
IMG_1236

8. Jag vann VIP-biljetter till Swedish House Mafia’s sista konsert i Sverige och såg sedan deras absolut sista spelning i Miami på Ultra Music Festival 2013.
IMG_1360

8. Jag brukade spela golf! Självklart har jag rosa golfbag och klubbor.
IMG_1504

9. Jag har testat massa olika hårfärger som ung (röd, orange, lila, rosa, grön, svart) och sist jag var något annat än blond var jag mörk brunett. Jag passade verkligen inte som det, men nu har jag provat det mesta och vet att jag borde hålla mig till blont!
IMG_2677

10. Några av mina äldsta vänner som jag har kvar sedan skoltiden (i Stockholm) har jag än idag kontakt med; Lisa, Farra och Sifa (Farra och Sifa är tvillingar). Vi brukade åka utomlands tillsammans en gång om året (även efter att jag flyttade till Helsingborg), men det har tyvärr inte blivit av de senaste åren då Lisa har fått barn och Farra pluggar utomlands. Jag träffar dock alltid dem så fort jag kommer upp till Stockholm och även om vi sällan hörs av så är allt som förr när vi väl ses. Bilderna nedan är från vår resa till Nice.
DSC01505DSC01635 DSC01667DSC01605

Previous Post
1:a december
Next Post
Norwegian

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0